Over ons bedrijf:

Breadclip is een jong videoproductiebedrijf dat met veel passie werkt aan verschillende videoproducties voor zowel commerciële als non-commerciële organisaties. Vanuit de creatieve broedplaats, New Road Complex in Wijchen, ontwikkelt Breadclip videomateriaal voor verschillende ondernemers bedrijfsfilms, videoclips, YouTube series, aftermovies en video voor social media.

Onze creatieve broedplaats zit dus in Wijchen, maar we zijn met regelmaat door heel Nederland te vinden. We zijn als videoproductiebedrijf vaak te vinden in Nijmegen, Amsterdam, en Eindhoven… Maar waar we ook nodig zijn, we staan te popelen om langs te komen. Elke videoproductie is weer een nieuwe uitdaging die wij maar al te graag aan gaan! Wij hebben er zin in. Jij ook?

Videobewerking

Natuurlijk zorgen we er voor dat alle gemaakte video’s tot in de puntjes geperfectioneerd zijn. Dit doen wij onder andere door de in de juiste belichting te filmen en de beste hoeken te gebruiken. Daarnaast gebruiken we onze kennis van video- en geluidsbewerkingsprogramma’s om écht te zorgen voor een kloppend totaalplaatje. Zo hebben we toegang tot een grote bibliotheek aan geluidseffecten, kunnen we de audio optimaliseren en zelfs een soundtrack maken.

Ons team

Casper Rutjes

Creative director / Director of photography / Editor

Hanneke Beers

Content marketing / Social media (beheer, engagement én maken van content) / SEO Copywriting

Tudor Rutjes

Producer / Composer / Audio engineer

Dion Vermaes

Mixer / Audio engineer