Over

Werkwijze

Scroll verder

Kennismaking

Casper begint altijd met een goed gesprek om kennis te maken met u en uw wensen. Hij luistert aandachtig en analyseert uw wensen en zoekt samen met u naar een passende visie. Door onze kennismaking krijgt Casper gelijk een beeld van uw bedrijf en zijn kernwaarden.

Onderzoek

Er komt meer bij een onderzoek kijken dan de mensen verwachten. De tijd die wordt besteed aan het onderzoek vertaalt zich later in een doelgericht verloop.

Concept

Na de research gaan we intern een creatief proces aan! Casper begint met een brainstormsessie om nieuwe ideeën op te doen. Van daar uit zal er een storyboard plaatsvinden wat uit teksten, begrippen en tekeningen zal bestaan. Zijn we het eens? Dan komen we samen tot een eindconclusie. Jouw visuele voorkeuren worden geselecteerd.

Video

Als we de afstemming voor het definitieve concept hebben, bewerken we de details voor een mooi eindresultaat. In onze afwerking kunnen we altijd nog kijken om details te veranderen.

Afwerking

De laatste feedback punten kunnen gegeven worden aan de video. Het eindresultaat wordt in goed overleg gedaan om misverstanden te voorkomen.

Lancering

De doelen die we met onze kennismaking voor ogen hadden zijn bereikt! Het eindresultaat is daar! Tijd om je video te presenteren op een groot scherm.

Over

Over Studio Breadclip 

Breadclip is het video bedrijf van Casper Rutjes.
Als freelancer ontwikkelt Casper Rutjes video producties op maat. Breadclip producties geeft ondersteuning aan bedrijven die video support nodig hebben bij events, reclame en film. Na een goed gesprek ontwikkeld casper Rutjes een visueel plan. Elke opdracht wordt besproken en gevormd naar de wensen van de klant. Daarbij combineert Casper zijn creativiteit met een productieve werkwijze. Opzoek naar een reclame, event of promotie video? Breadclip help je graag! Klik hier voor contact.

 

 

Over Casper Rutjes

Ik ben geboren en getogen in Nijmegen.
Vanuit de opleiding ICT Nijmegen kwam ik er al snel achter dat media mijn passie is.
Op jonge leeftijd was ik al bezig met ontwerpen en video editing.
In 2014 ben ik afgestudeerd op het Grafische Lyceum in Utrecht als Vormgever.
Na het Grafisch Lyceum deed ik internationale werkervaring op bij BFC & Zesty Design Solutions.
Blijven ontwikkelen als videograaf blijft belangrijk in mijn vakgebied.
Als videograaf ben je nooit tevreden. Niets is perfect en er is altijd wel iets om op te merken. Maar wie een hart heeft voor creativiteit en zijn vak trekt alles uit de kast om een goede indruk te maken.


Mijn ontwikkeling en werk kunnen jullie volgen op: Instagram, Facebook, Youtube en Vimeo.
Bekijk al mijn projecten op work.